En tidig sorti

Det blev inte trettio dagar blogg, det blev nitton. Jag har några skisser på inlägg i datorn, men energin att formulera dem så att de passar i detta forum saknas. Jag hade bestämt mig för att de två sista veckorna i augusti skulle vara extroverta. Jag är ju både extrovert och introvert och försöker förhålla mig till det. Och extroverta blev de. Jag har träffat massor av människor jag har sett fram emot att träffa under hela sommaren. Vi har planerat samarbeten. Jag har sökt finansiärer. Dessutom har jag varit mycket på sociala medier för att berätta att bloggen finns, att det finns en Kreativitetskurs och att det är dags att anmäla sig till den. Närvaron på sociala medier är både superinspirerande och dränerande för mig. Så mycket självexponering och så mycket att förhålla sig till att jag kommer att gå in i det introverta ett tag nu, lite tidigare än jag hade tänkt.
Vill bara skriva att jag är superglad över var och en som har anmält sig till Kreakursen. Och jag vill tacka alla vårens deltagare som delade infon vidare. Det är allt en del som fått upp ögonen för kursen tack vare er!
Nu försöker jag hitta tonen till Kreativitetskursen utanför bruset. Både svårare och enklare.
 
Är ingen selfie-drottning direkt, här kommer livets femte, typ... Trött och med lite överhettad hjärna. Vi ses live, eller när de där skissade inläggen vill ut!!