Das war das

Då har jag gjort mina 30 bloggdagar. All text ligger ju kvar. Den är ju inte tidsbunden. Så du kan när som helst gå in o läsa mina tankar  (en bråkdel av dem) om kreativitet. RESPEKT till dem som har bloggandet som sitt yrke. Det tar över ens liv!
Och då har jag ändå inte hunnit med att berätta om hur Rosa Huset förlag blev till, eller vad jag har för framtidsdrömmar. Vad jag blir för person på engelska o hur jag påverkas av Laleh. Om romansviten jag skriver på nu, och hur kluven jag är inför färgen rosa!
Det blir en ny kreativitetskurs till hösten. In på hemsidan och anmäl er här! Vårens kurs var en höjdare och jag har på känn att vi kan få till ett riktigt bra gäng också till hösten!
Jag upptäcker nu när jag skriver att jag har material till en ny pop-up-blogg. Den kommer i augusti. Den femtonde tror jag bestämt :) Tills dess: Auf wiedersehen
I januari var jag i Melbourne m dessa sköna bönor. Vi var på Austalian open. Helt makalöst! Och nu har grussäsongen dragit igång. Perfekt att pausa bloggandet. Nadal kommer att kamma hem det mesta. Det blir bra!
PS.Tennis.DS.